Cége munkaerőkölcsönzéssel időt és pénzt takaríthat meg

Kedves Döntéshozó,

Munkájára igényes, szakképzett munkaerőt keres, de a folyamatos keresgélés nem hozza meg a várva várt eredményt…

Bosszantja, hogy egyre kevesebb a megbízható profi munkavállaló…

Belefáradt már a szüntelen munkaerő toborzással járó feladatokba és a stresszbe…

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk munkaerő hiánnyal kapcsolatos problémáit!

Munkaerő kölcsönzés

Mi tudjuk, hogy mire van igazán szüksége!

Sőt, nem csak egy átmeneti megoldást kínálunk, hanem valóban hosszútávon képesek vagyunk megoldást kínálni munkaerővel kapcsolatos problémáira.

Folyamatosan képzett szakértői csapatunk, az aktuális trendeknek megfelelő módszerekkel, a valóban igényes és szakmájában profi munkaerőt találja meg Önnek, hogy rájuk építve még sikeresebbé tegye Cégét.

Mindez túl egyszerűen hangzik?

Ne tévessze meg, hogy korábbi tapasztalatai alapján sokan könnyű sikert ígérnek, majd rövid időn belül kiderül, hogy átgondolatlanság és fél megoldások rejtőznek a hangzatos mondatok mögött. Lehetetlen elérni azt a hatékonyságot, amire szüksége van, felületesen kiválasztott célközönségnek szóló hirdetésekkel, vagy éppen amatőr, kevésbé megszervezett toborzási folyamatokkal dolgozó partnerekkel.

Elképzelhető, hogy szerencséje lesz és megtalálja álmai alkalmazottját, azonban Ön remek cégvezetőként nem bízhat a csillagok állásában a jól megszervezett, garantáltan hatékony folyamatokkal szemben.

Ha mégis így tesz, olyan komoly következményekkel járhat, mint a cég termelékenységének romlása, az egyre rosszabb minőségű termékek piacra kerülése és legvégén a fogyasztók számának csökkenése.

Pedig ennek nem kell így történnie.

Eltöprengett már azon, hogy mégis miből ered a valódi gyökere a problémának?

Jónéhány, magukat profinak és elsőosztályúnak beharangozó humánerőforrással foglalkozó cég nem rendelkezik valóban széleskörű toborzói lefedettséggel, az adatbázisukban nem szerepelnek tömegek, akikhez nyúlni lehetne, akár már egy közepes volumenű megrendelés esetén sem. Amikor viszont beérkezik a megrendelés jön a kapkodás és a pánik, és a „mindegy, hogy honnan és kivel” jelszó lesz az irányadó, csakhogy teljesíteni tudják a mennyiségi és határidős követelményeket. A minőség rovására ugyan, de sikerülhet is ez nekik, azonban nem kell sok időnek majd eltelnie, hogy a kiszolgált cégvezető összehúzott szemöldökkel jelenjen meg a munkaerő-kölcsönző vállalkozónál.

Miért döntsön mellettünk?

Az Efficiency Kft. már a cég indulása óta a profi és megbízható dolgozói állományra épül, amelynek összetartó ereje a segítőkészség. A kezdetek óta eltelt idő alatt szerzett tapasztalatokkal felvértezve pedig még tovább fejlődtünk, hogy az Ön cégének a legkiválóbb szolgáltatásokkal tudjunk segíteni. Szakértői csapatunk alapos kiválasztási folyamatokkal biztosítja a dolgozói adatbázisunk remek minőségét, így Mi komolyan vesszük a „nem csak a mennyiség, hanem a minőség is számít” aranyszabályt.

Partnereink között a teljesség igénye nélkül megtalálhatóak betanított dolgozók, gépkezelők, targoncakezelők, raktárosok vagy éppen áru összekészítők. Továbbá van tapasztalatunk CNC gépkezelés, acél megmunkálással kapcsolatos és egyéb fémipari tevékenységgel összefüggő szakemberek foglalkoztatásában is.

Mikor van ránk szükség?

 

N

Szabadságolások, betegségek miatt hirtelen fellépő munkaerőhiány esetén

N

Váratlanul beérkező nagyobb volumenű vagy sürgős megrendelések alkalmával

N

Költségoptimalizálás miatt, hiszen a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás díját költségként elszámolhatja, így nem bérköltségként jelentkezik

Társaságunk dolgozói

E

Betanított dolgozók:

Gyártósori összeszerelők, gépkezelők, takarítók, áruösszekészítők
E

Elektrotechnikai és mechanikai műszerészek

E

Targonca-kezelők, raktárosok, anyagmozgatók, csomagolók

E

Lakatosok

Rajzról önállóan dolgozni tudó.
E

Minősített hegesztők

AWI, Co2, elektróda
E

Marósok, esztergályosok, élhajlítók

Egyetemes, illetve CNC vezérlésű gépeken
E

Nyomdaipari tevékenységek

Gépkezelés, gépkiszolgálás, leszedés egyéb tevékenységek
E

TMK-s karbantartók

Most az Ön kezében a lehetőség!

Amennyiben Önnek szüksége van szakmájában kiváló és megbízható, hosszú távon alkalmazható munkaerőre, és szeretné garantálni Cége minőségének és értékének töretlen növekedését, ne késlekedjen tovább!

Kérje ingyenes konzultációnkat, ahol elmagyarázzuk részletesebben, hogy hogyan és milyen formában tudunk személyre szabottan az Ön cégének segíteni.

Az ingyenes konzultációért kattintson a gombra és keressen minket elérhetőségeink egyikén.