Munkaerő kölcsönzés

Találjon állást gyorsan!

Az Efficiency az elmúlt években összegyűjtött tapasztalatával a tarsolyában és a fejlődés érdekében folyamatosan képzett szakemberi gárda segítségével igyekszik megkerülhetetlen szereplőjévé válni a munkaerő-kölcsönzés piacának, a nagynevű partner cégekkel együttműködve kiváló lehetőséget biztosítunk az Ön számára is, hogy megtegye a következő lépést karrierében és még sikeresebb legyen.

Kínálatunkban megtalálja többek között a legnagyobb nevű és legstabilabb termelő- és gyártó cégeket, melyek több évtizedes múltra visszanyúló tapasztalatokkal rendelkeznek, akik a munkájára igényes, elsősorban hosszútávon gondolkodó alkalmazottakat keresnek, akiknek kiemelkedő feltételekkel biztosítják a mindkét fél számára előnyös hosszú távú együttműködés lehetőségét.

Cégünk első számú célja, hogy a hozzánk forduló munkát keresőknek, a szakértelmüknek, képzettségüknek és nem utolsó sorban vágyaiknak megfelelő állás megtalálásában segítő kezet nyújtsunk. Kiterjedt partnerhálózatunkkal garantáljuk, hogy rövid időn belül Önnek csak választani kell a jobbnál jobb ajánlatok közül.

Ezért válasszon minket: 

N

Ennyien biztos nem tévedhetnek! Már több ezer álláskereső találta meg velünk új munkahelyét, a sikerük lehet az Ön számára is a garancia

N

Teljesen hivatalos, bejelentett munkahely

Csak teljesen hivatalos, bejelentett munkahellyel szolgálunk, velünk elfelejtheti a félmegoldásokat, csúszó fizetéseket és a különböző apróbetűs részeket

N

Biztonság és kiszámíthatóság

Ügynökségünk csak olyan partnercégekkel dolgozik, amelyek teljesen megbízhatóak, tervezhető és stabil lábakon állnak. Önnek munkavállalóként nem kell többé aggódnia, hogy a fizetésnapon valóban megérkezik e munkabére a számlára, hiszen Cégünk garantálja, hogy a szerződése szerinti összeg minden esetben a vállalt határidőre a rendelkezésére fog állni. Továbbá attól sem kell tartania, hogy valamilyen kiskaput vagy „apróbetűs részt” tartalmaz a munkaadóval kötött megállapodása.

N

Rövid határidővel találunk munkát Önnek

Multinacionális nagyvállalatok sora találhatóak meg partnereink között, így Önnek rövid határidővel, a profiljához leginkább közel álló munkalehetőségekkel tudunk szolgálni

N

Több évtizedes tapasztalat

A munkaerő közvetítés piacán szerzett több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, amelynek köszönhetően az Ön képzettségének, képességeinek és elképzeléseinek leginkább megfelelő munkáltatót találhatja meg segítségünkkel.

N

Folyamatos támogatás

Szakértő csapatunk segítségével kizárt a félreértett, nem kellően precíz, felületes kommunikáció Ön és munkaadója között. Az egész folyamaton keresztül számíthat tapasztalt munkatársaink együttműködésére, kezdve a regisztrációtól egészen a munkaviszony esetleges megszűnéséig.

Most az Ön kezében a lehetőség!

Amennyiben szeretne egy új munkahelyen elhelyezkedni vagy további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva.